Oudyssee

€ 125,00
Inclusief BTW

Oudyssey: Het begin van een mythische reis waar zwarte en roze pepers je zeilen zullen omringen. Op de kalme golven blaast de zeebries je richting de Siciliaanse open zee waar bergamot, citroen en lavendel, verder naar het oosten, op je wachten.

De diepte van warme Amber boeit maar het is de Ginger die je terug naar de oppervlakte doet brengen. Musk en Braziliaanse Mate laten je uiteindelijk de eeuwige Aoud omwarmen.

Inhoud
Aantal
Voor 17.00 uur besteld is morgen in huis!

  Altijd gratis samples

Wij voegen altijd vier samples toe aan uw bestelling.

  Snelle & gratis verzending

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis!

  Probleemloos retourneren

Binnen 14 dagen In ongeopende en onbeschadigde verpakking.

EEN CHARISMATISCHE, GEDURFDE & VERFIJNDE GEUR. Vertrouwd en toch verrassend, neemt hij je mee op een reis over land en zee, waarbij hij geleidelijk zijn bestemming onthult. Hoewel stevig geworteld in de olfactorische traditie van Montale, biedt het ook volledig nieuwe horizonten.

Begeef je op een epische reis die mythische legendes waardig is en ontdek kostbare materialen die tot nieuwe hoogten zijn verheven door de traditie van "haute parfumerie".

OUDYSSEE begint met een zeereis langs alle handelsposten van de zuidelijke wateren van Europa, trouw aan de westerse traditie van kenmerkende parfums en verhalen over het Oude Continent. EEN GEUR VAN HET LOT OUDYSSEE is een sterke essentie, boordevol geschiedenis en de geest van een perfect onvolmaakte kapitein die, staande op de boeg van zijn lot, koers zet naar nieuwe horizonten, aangespoord door het adagium van de reiziger: “Ik ben de meester van mijn lot ben ik de kapitein van mijn ziel”. Durf te beginnen op een OUDYSSEE. Schrijf je legende

Eenmaal aan boord van je reukvat, vegen zwarte en roze pepers onmiddellijk langs je ruggengraat. Vaar uit en voel de zeebries je huid strelen en een nieuw avontuur aankondigen. Glijd over de kalme wateren van de Middellandse Zee en in de Siciliaanse open zee en het koninkrijk van Aeolus, dat een verkwikkende bries biedt die barst van citroen en bergamot. Laat deze lichte, zonovergoten lucht u over de lavendelvelden verder naar het oosten voeren. Verdwaal even en baad in de gloed van verwarmende amber, en laat je dan terugbrengen door de geur van verse gember. Omhul jezelf met de harige muskus onder de waakzame blik van de kolossale Braziliaanse maté absolute. Ontsnap uit zijn klauwen en val in de omhelzing van oud, heerser van de Nepalese bergen. Ambergris zal deze reis leiden en je terug naar huis brengen om de enige reden die een leven lang moed waard is: LIEFDE.

mo-oudyssee

Specifieke referenties

ean13
3760260458634