Allround verkoopmedewerk(st)er

Partime/fulltime – 14 tot 38 uur per week inclusief zaterdag en/of zondag

 

De Parfumeur is het nieuwste exclusieve parfumerie retailconcept in Nederland en onderscheid zich door de verkoop van een zeer selectief productassortiment van exclusieve internationale parfumhuizen die nergens anders in Nederland verkrijgbaar zijn. Wij hebben een ongeremde passie voor de allermooiste parfums en delen deze passie graag met onze klanten. Met veel enthousiasme en een uitstekende productkennis adviseren we onze klanten dagelijks op een persoonlijke wijze over onze exclusieve geuren; zowel in onze winkels als online.

Bij De Parfumeur is het mogelijk om als zelfstandig ondernemer een franchise vestiging te openen. Op dit moment hebben we één franchise vestiging in Nederland en zijn we voornemens om meerdere vestigingen op strategische locaties te openen.

Voor onze nieuw te openen parfumerie in Middelburg zijn we opzoek naar een leuke allround verkoopmedewerk(st)er met een commercieel talent die bij voorkeur een passie heeft voor exclusieve geuren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt een prettige persoonlijkheid, bent sociaal en hebt een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je initiatiefrijk en kun je uitstekend zelfstandig werken.

Functie eisen:

·       Minimaal MBO werk- en denkniveau

·       Affiniteit met exclusieve parfums is een pré

·       Goede beheersing van de Engelse én Duitse taal is een absolute eis

·       Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden

·       Talent voor adviserend verkopen

·       Woonachtig in de regio Middelburg

De Parfumeur biedt jou een zelfstandige functie in een prettige informele retailorganisatie met marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de perfecte kandidaat? Mail je sollicitatie vóór 30 april 2021 naar info@deparfumeur.com t.a.v. J. de Galan